title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Install Asset UPnP on a NAS

  1. #1

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5

    Install Asset UPnP on a NAS

    I'm a new user of this technology. I would like to know what's the best installaton architecture to use DbPoweramp and Asset UPnP ? I thought to install Dbpoweramp on my PC (Windows 8) to rip my CD and store them on my NAS (Western Digital My Book Live Duo). Also, I thought to install Asset UPnP on my NAS. To listen to the music, I used a MOON and an IPod Touch as remote control (Moon Mind application on the IPod). I thought at this configuration because I don't want power on my PC when I would like to listen music.


    What do you think about this configuration ?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,469

    Re: Install Asset UPnP on a NAS

    Asset will not run on a Western Digital NAS.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5

    Re: Install Asset UPnP on a NAS

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Asset will not run on a Western Digital NAS.
    By performing tests, here's what I understood. It cannot be installed Asset on a unit that has no operating system (OS). Therefore, the only way to install Asset on a server that has an operating system. The fact and install it on a NAS server that the PC should be POWER ON to operate Asset. Is my understanding correct?

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,469

    Re: Install Asset UPnP on a NAS

    If Asset is installed on a PC then the PC has to be powered on yes.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5

    Re: Install Asset UPnP on a NAS

    It cannot be installed Asset on a unit that has no operating system (OS). Therefore, the only way to install Asset on a server that has an operating system ? Is that true ?

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,469

    Re: Install Asset UPnP on a NAS

    You can install Asset onto a low powered netbook and leave it powered on with the nas.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •