title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Thread: Asset Problems with Windows Home Server V1

  1. #46
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Asset Problems with Windows Home Server V1

    It makes no sense how it could take up 100% of both cores, I have no suggestions, sorry.

  2. #47

    Re: Asset Problems with Windows Home Server V1

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    It makes no sense how it could take up 100% of both cores, I have no suggestions, sorry.
    Is it possible to try a new clean installation oft asset? If yes, which entries have to be deleted in the registry?

  3. #48
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Asset Problems with Windows Home Server V1

    It would not help, any options that can be set are to do with browsing, and we know the files are sent as is, and there is no browsing happening at the time (because the log does not show).

  4. #49

    Re: Asset Problems with Windows Home Server V1

    Merry Christmas @all.

    Spoon, ive installed the beta 4.2 of Asset on my whs v1. No dropouts. When will there be the official release also for whs v1?

    Regards

  5. #50
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Asset Problems with Windows Home Server V1

    On full release there will be a whs v1 version.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •