title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93

Thread: is AccurateRip offline?

  1. #16

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    12

    Re: is AccurateRip offline?

    For the last two days I have also experienced problems with accuraterip. It seems like my problems are very similar to the ones described by Jaredean. In other words, the "Communicating with accuraterip: connecting" dialogue box shows up and sits there for a while and then says "not in accuraterip"

    To make sure that it wasn't the specific cds that causes me problems, I tried inserting a couple of cds into my cd writer which definitely should be in the accuraterip database (Michael Jackson "The Essential Michael Jackson" and Bob Dylan "A New Morning"), but I still get the "not in accuraterip" message.

    I have tried accessing www.accuraterip.com through the Internet, but without any luck. Finally, I tried pinging the website with the following result:

    Pinging accuraterip.com [89.238.133.247] with 32 byte Date
    Request timed out
    Request timed out
    Request timed out
    Request timed out

    Ping statistics for 89.238.133.247:
    Packages (probably wrong word!?): Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100 % loss)

    My results were in Danish, and therefore I have tried to translate them to English.

    I am definitely no expert when it comes to routers, servers etc., and consequently I really hope that someone at this forum could give me some suggestions as to how I can solve my problems with www.accuraterip.com

    At the moment I am ripping quite many cds on a daily basis with dBpoweramp CD Ripper, and therefore I am really unhappy with the problems that I am now experiencing with accuraterip.

    Best regards
    Sybrandt.

  2. #17

    Re: is AccurateRip offline?

    This has called a stop to my CD ripping :cry:

    I noticed that AccurateRip database access was intermittent early yesterday and completely stopped later. I now see that www.accuraterip.com does not work.

    Hope you get it sorted soon.

  3. #18

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4

    Re: is AccurateRip offline?

    Pinging 89.238.133.247 with 32 byte data:
    timeout.
    timeout.
    timeout.

    Ping-stats for 89.238.133.247:
    Packages: Sent = 4, recieved = 0, lost = 4 (100% loss),


    tracing route to accuraterip.com [89.238.133.247]

    1 <1 ms <1 ms <1 ms x.x.x.x
    2 3 ms 1 ms 1 ms ve4028.albcr1.ip.cxnet.dk [87.72.99.177]
    3 1 ms 11 ms <1 ms ve4023.albcr2.ip.cxnet.dk [87.72.99.97]
    4 12 ms 12 ms 12 ms xe-2-1-0.bb1.ams1.nl.gbxs.net [195.69.144.63]
    5 23 ms 23 ms 23 ms vlan3333.bb1.man1.uk.gbxs.net [77.243.185.29]
    6 23 ms 40 ms 23 ms ohtele-ic.cust.globalaxs.com [77.243.185.2]
    7 * * * timeout.
    8 * * * timeout.
    9 * * * timeout.
    10 * * * timeout.
    etc.


    Location : Denmark

    Regards
    denico

  4. #19

    Thumbs down Re: is AccurateRip offline?

    I'm having the same trouble using EAC. I cannot access the website and the last two albums I've ripped have shown up as not in database. When I submit the results of the rip to AccurateRip, the submission fails. Glad to see it's not just me.

  5. #20

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23

    Re: is AccurateRip offline?

    Btw my location is the Netherlands. Do we have this problem only in Europe?

  6. #21

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1

    Re: is AccurateRip offline?

    I'm from Denmark and also having this problem. Hoping for a soon fix!

  7. #22

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    26

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by MvL View Post
    Btw my location is the Netherlands. Do we have this problem only in Europe?
    It is here in the US as well...i'm the one that started this thread and i'm in Utah. And it is still down this morning...

  8. #23

    Re: is AccurateRip offline?

    is AccurateRip offline

  9. #24
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,487

    Re: is AccurateRip offline?

    No, it is there, but a small % of people are not able to reach it. We are currently investigating why.

  10. #25

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    26

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    No, it is there, but a small % of people are not able to reach it. We are currently investigating why.

    Thanks Spoon, appreciate it...i'll help you any way you need with testing, etc...just let me know how i can help. Even though i'm part of the small minority, i'm one of the bigger fans :-)

  11. #26

    Re: is AccurateRip offline?

    Experiencing the same problems here in Edinburgh, Scotland:cry:

  12. #27

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Re: is AccurateRip offline?

    Same here since evening, 20th of july. I'm located in Sweden.

    Thanks for looking into it. This is nothing less than a minor catastrophy. :D

  13. #28

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2

    Re: is AccurateRip offline?

    I'm from the netherlands and i'm also unable to go to or ping accuraterip.com

    Tracing route to accuraterip.com [89.238.133.247]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms Router.lan [192.168.2.1]
    2 6 ms 5 ms 5 ms 10.203.0.1
    3 5 ms 5 ms 5 ms gn-rc0002-cr101-irb-201.core.as9143.net [213.51.138.161]
    4 11 ms 26 ms 10 ms asd-lc0006-cr101-ae2-0.core.as9143.net [213.51.158.142]
    5 16 ms 9 ms 9 ms xe-2-1-0.bb1.ams1.nl.gbxs.net [195.69.144.63]
    6 33 ms 21 ms 19 ms vlan3333.bb1.man1.uk.gbxs.net [77.243.185.29]
    7 21 ms 22 ms 21 ms ohtele-ic.cust.globalaxs.com [77.243.185.2]
    8 * * * Request timed out.
    9 * * * Request timed out.
    10 * * * Request timed out.
    11 * * * Request timed out.
    12 * * * Request timed out.
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.

  14. #29

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23

    Re: is AccurateRip offline?

    Traceren van de route naar accuraterip.com [89.238.133.247]
    via maximaal 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms XXXXXX.eu [192.168.0.1]
    2 10 ms 7 ms 7 ms 10.15.165.129
    3 12 ms 11 ms 7 ms p59173.net.upc.nl [212.142.59.173]
    4 10 ms 11 ms 15 ms 84.116.135.65
    5 10 ms 11 ms 11 ms 84.116.244.21
    6 11 ms 10 ms 11 ms nl-ams04a-ri2-xe-10-0-0.aorta.net [84.116.130.17
    8]
    7 20 ms 23 ms 16 ms xe-2-1-0.bb1.ams1.nl.gbxs.net [195.69.144.63]
    8 27 ms 27 ms 25 ms vlan3333.bb1.man1.uk.gbxs.net [77.243.185.29]
    9 26 ms 34 ms 27 ms ohtele-ic.cust.globalaxs.com [77.243.185.2]
    10 * * * Time-out bij opdracht.
    11 * * * Time-out bij opdracht.
    12 * * * Time-out bij opdracht.
    13 * * * Time-out bij opdracht.
    14 * * * Time-out bij opdracht.
    15 * * * Time-out bij opdracht.


    ohtele-ic.cust.globalaxs.com is the last hub who gives a response...Globalaxs is a company in England, Manchester.

    That is also your last hubs Jaredean, Gleissner, Denico, NoirNL!
    Last edited by MvL; 07-22-2011 at 09:24 AM.

  15. #30

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1

    Re: is AccurateRip offline?

    This is also my last hub - Poland/Europe.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •