title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 93

Thread: is AccurateRip offline?

  1. #46

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    48

    Re: is AccurateRip offline?

    Seems to be down again for me also

  2. #47

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by pin64 View Post
    Does anyone know of a router that definitely works that we can create a static route to?
    No, im down again, too :yawn:

  3. #48

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Re: is AccurateRip offline?

    Worked for me again for a couple of hours. Now it's down again. My neighbor who is on a different ISP than me hasn't had any problems at all connecting. So the conclusion seems to be to change ISP. That's swell. :(

    the issue seems to be one of routing issues which effect some people some of the time.
    I'd change that to most of the time for the last three days.
    Last edited by mickel; 07-23-2011 at 12:50 PM.

  4. #49

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by mickel View Post
    I'd change that to most of the time for the last three days.
    I'd second that. :(

  5. #50

    Re: is AccurateRip offline?

    Ok, after two reboots and reactivating of IPv6, i got a connection again. So it has nothing to do with IPv6, i think.

    Here is my traceroute to www.accuraterip.com (it now can be compared with my last one from page 1):

    Routenverfolgung zu accuraterip.com [89.238.133.247] über maximal 30 Abschnitte:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms fritz.box [x.x.x.x]
    2 37 ms 38 ms 39 ms y.y.fra.de.hansenet.net [y.y.y.y]
    3 37 ms 37 ms 36 ms ge-7-2-2-0.xd02.fra.de.hansenet.net [62.109.71.78]
    4 37 ms 37 ms 37 ms ae1-0.pr03.decix.de.hansenet.net [213.191.66.142]
    5 39 ms 39 ms 37 ms de-cix.ohtele.com [80.81.192.165]
    6 56 ms 58 ms 57 ms xe-3-3-3031.bb1.ams1.nl.gbxs.net [193.27.64.150]
    7 57 ms 57 ms 56 ms vlan3333.bb1.man1.uk.gbxs.net [77.243.185.29]
    8 57 ms 59 ms 57 ms no-rdns-yet.ohtele.com [89.238.140.121]
    9 1915 ms 56 ms 57 ms no-rdns-yet.ohtele.com [89.238.133.247]

    Ablaufverfolgung beendet.

  6. #51
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,359

    Re: is AccurateRip offline?

    I have made a change, if you are having difficulties, please try again.

  7. #52

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    I have made a change, if you are having difficulties, please try again.
    Ok. Spoon. Don't know exactly when you made the change but i've been able to connect for about an hour now. Let's hope it stays that way. Otherwise i'll let you know :D

    Again. Thanks for looking in to it. Highly appreciated.

  8. #53

    Re: is AccurateRip offline?

    Working again in Scotland :komisch9:

    thanks

  9. #54
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,359

    Re: is AccurateRip offline?

    If someone cannot access www.accuraterip.com within the next hour from this post date please post your IP address (visit http://www.whatsmyip.org/ to find out)

  10. #55

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    48

    Re: is AccurateRip offline?

    working a treat for me now thanks spoon

  11. #56
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,359

    Re: is AccurateRip offline?

    I suspect the issue is not solved and will return for some people.

  12. #57

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    I suspect the issue is not solved and will return for some people.
    That sounds sinister.:teufel8::smile2:

    Well. If the problem comes back, i'll provide my IP.

  13. #58
    TLBradbury's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    St. Louis, MO, USA
    Posts
    7

    Re: is AccurateRip offline?

    I'm down again! :cry:
    50.46.224.248 (as reported by WhatsMyIP.org)
    I started another disc and when I came back I discovered that I was not getting AccurateRip verification (the previous disc completed fine).
    Last edited by TLBradbury; 07-23-2011 at 07:59 PM. Reason: spelling

  14. #59

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1

    Re: is AccurateRip offline?

    As of today 24-07-2011 02:00h CET the AccurateRip database and the AccurateRip website are both still off-line for me.
    Is this a consequence of the server being migrated to new hardware? Of is there some other problem.

    Here is my IP address: 83.163.238.201

    Thanks
    Walter
    Last edited by h8ten; 07-23-2011 at 08:01 PM. Reason: Added IP address

  15. #60

    Re: is AccurateRip offline?

    It's touch and go for me. I rip a CD and it works fine, then the next one, it is offline. The website works for me, but when I click to view the key discs, my browser says it cannot make a connection.

    My IP is 50.102.35.203

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •