Hi,

i have a problem using .m4a (Nero) with my Cardeck Alpine CDE-126BT.
The radio plays the track but i get no sound. With Apple files i have no problems.

I make a support call at Alpine and send the following file:

Artist Tom Browne
Title Funkin For Jamaica (Original)
Album Funkin' For Jamaica (Single)
Track 3/4
Disc
Genre Funk
Year 1991
Rating
Composer
Size 7,76 MB (84% Compressed)
Original Size 47,44 MB
Length 4 minutes 41 seconds
Channels 2 (stereo)
Sample Rate 44,1 KHz{CR}
Sample Size 16 bit
Bit Rate 191 kbps
Encoder AAC (LC)
Encoder Settings
Audio Quality High (Lossy)
Contains Album Art, ID Tag [Apple iTunes]
Channel Mapping
File ORG
Type VLC media file (.m4a) [.m4a]
After two weeks a get an answer that the file was sending to Japan.
They told me that the file ist not a standard file and contains changes in the codec, cause of that the tapedeck couldn't play the file. They correct my file and send it back to me .. but they tell me not how they fix it :(

Artist Tom Browne
Title Funkin For Jamaica (Original)
Album Funkin' For Jamaica (Single)
Track 3/4
Disc
Genre Funk
Year 1991
Rating
Composer
Size 10,06 MB (79% Compressed)
Original Size 47,44 MB
Length 4 minutes 41 seconds
Channels 2 (stereo)
Sample Rate 44,1 KHz{CR}
Sample Size 16 bit
Bit Rate 256 kbps
Encoder AAC (LC)
Encoder Settings
Audio Quality Very High (Lossy)
Contains Album Art, ID Tag [Apple iTunes]
Channel Mapping
File Alpine
Type VLC media file (.m4a) [.m4a]
My first question:
Why has the original file 191 kbps and not 192 kbps?

The second question:
Does anyone has the same problem?

I found the following thread but no solution for me:

http://forum.dbpoweramp.com/showthre...ght=m4a&page=1

Regards Raoul