title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

  1. #16

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    yes, it is connect through usb.

  2. #17
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    937

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    There is another drive letter other than h?

  3. #18

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    Yes the drives are G and H

  4. #19
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    937

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    I take it if you try to configure g it does not work either.

  5. #20

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    correct. Both are configured to primera setting. Both drives will rip if I manual load and unload. The primera duplication software can control the robots.

  6. #21
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,788

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    Post the test load debug log please.

  7. #22

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    Unable to locate Primera robot containing drive 'G', please check connection.


    **********************************************
    Beginning Test

    Running Program: "C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\BatchRipper\Loaders\Pr imera\Load\Load.exe" --stoponmultidiscsloaded="yes" --drive="G" --logfile="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\dBBBA9 D.tmp" --passerrorsback="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp \dBBBA9E.tmp"
    Running...
    Primera Looking For Drive:G
    Primera PTRobot_Initialize: EnumRobots: EnumDrives Robot *0: *** Error: Unable to locate Primera robot containing drive 'G', please check connection.
    PTRobot_Destroy: Destroyed

    Testing Complete

  8. #23
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,788

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    Try using Computer Management >> Storage

    and set the G drive to a higher letter, such as I then try again.

  9. #24

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6

    Re: Primera BravoPro Xi2 Unable to Locate Robot

    Same issue with drives set to higher letters.


    **********************************************
    Beginning Test

    Running Program: "C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\BatchRipper\Loaders\Pr imera\Load\Load.exe" --stoponmultidiscsloaded="yes" --drive="I" --logfile="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\dBB247 .tmp" --passerrorsback="C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp \dBB248.tmp"
    Running...
    Primera Looking For Drive:I
    Primera PTRobot_Initialize: EnumRobots: EnumDrives Robot *0: *** Error: Unable to locate Primera robot containing drive 'I', please check connection.
    PTRobot_Destroy: Destroyed

    Testing Complete

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •