title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: Batch Ripper & Primera BravoPro Xi - HELP

  1. #1

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    Batch Ripper & Primera BravoPro Xi - HELP

    I am feeling like an idiot, but can't troubleshoot this:

    Installed new Primera BravoPro Xi. All drivers are installed and I know it works, because I can run the Primera software (e.g. PTPublisher) and it works fine.

    I installed my registered copy of DMC R13.5, CD Writer, Batch Ripper, and the Primera Batch Ripper exe. I configure the Batch Ripper to the correct optical drive and set the preference for Primera (not Primera Kiosk). I run Batch Ripper and get the following error:

    "Unable to locate Primera robot, please check connection. Continue Batch Rip?"

    I am running all this on Windows 7, BTW. Please!!! Any help? I must be missing something obvious.

    Thanks in advance,
    Glenn

  2. #2

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    Re: Batch Ripper & Primera BravoPro Xi - HELP

    I should also add that, in the Batch Ripper interface, if I click on the eject button in Batch Ripper, the CD tray in the Primera opens and closes. Don't know if that helps. Can anyone provide some advice?

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,685

    Re: Batch Ripper & Primera BravoPro Xi - HELP

    Try this new R2 Beta (updated our Primera drivers):

    http://www.dbpoweramp.com/beta/dBpow...er-Primera.exe

    If it works I will release.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    Re: Batch Ripper & Primera BravoPro Xi - HELP

    Spoon - you are, indeed, Da Man. Thanks. That did the trick. It is working perfectly! Thank you, Thank you, Thank you.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •