title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 10 of 10

Thread: Asset - RadioTime - minor radio stations

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    Germany
    Posts
    40

    Asset - RadioTime - minor radio stations

    Hi,
    I'm using Asset 2.1 Premium with a registered RadioTime Account. At the computer the UPnP controller is KinskyDesktop.
    If I browse through the different catagories I'm missing a lot of radio stations I found at the homepage on radiotime.com. Think, in Asset are only the same stations listed as the "featured stations" on the radiotime.com home page.
    Does anyone know a possibility to browse/search All Radio or to use the "My Presets" with KinskyDesktop?
    Ralf

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,468

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    Asset is currently only listing the WMA stations, not the mp3 ones, this will be addressed in Asset v3

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    Germany
    Posts
    40

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    Ok. Thank you - so I'll wait.

    Ralf

  4. #4

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    I'm using Asset UPNP to connect my new Sumvision Cyclone MKV Enclosure to radioTime presets

    Asset UPNP is running on my windows 7 machine and in my server

    I can see all my presets either in my windows 7 machine or in my server but I can't play the stations, I get invalid file format every time I try to play any radio station

    Is there anything I can do?

    Thanks

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,468

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    What is your player?

  6. #6

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    My Player is as above Sumvision Cyclone MKV Enclosure 1.5 gb with full UPNP support

    I can see all radio stations from the player but when I try to play them I get

    Invalid file

    I have in my server and windows 7 machine Asset UPnP registered

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,468

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    It likely relates to:

    http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=19807

    New new beta version will be released this week.

  8. #8

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    Will you let me know when v3 is released?

    Thanks

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,468

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    V3 was updated today to include the fix, see the beta section of this forum.

  10. #10

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19

    Re: Asset - RadioTime - minor radio stations

    I have installed v3

    I don't get invalid file when I play radio time this time. An improvement

    I get radio station sound distortion not matter which station I play I don't get right audio

    Any idea?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •