title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 15 of 15

Thread: AMG: No lookups remaining in batch ripper

  1. #1

    AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Hi,

    I have 360 days to go with my AMG license and have used <10 times. Still batch ripper says: "no lookups remaining".

    Any ideas? Or is AMG not yet activated in the current RC of Batch Ripper?

    Peter

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Batch Ripper uses a different set of AMG lookups, with a limit of 400 for non-commercial with a 1 year license.

  3. #3

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Hi Spoon,

    I bought the AMG license only a few days ago from your online store and made in total about 10 lookups not >400.

    Best wishes
    Peter

  4. #4
    dBpoweramp Guru LtData's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    8,332

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    You are saying you used the Batch Ripper to make 10 lookups and it says expired?

  5. #5

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    No, I used the normal ripper for the few lookups I made. Batch Ripper said "no lookups remaining" right from the start, after initially installing it last Saturday.

    Peter

  6. #6

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    15

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Quote Originally Posted by boneshaker335 View Post
    No, I used the normal ripper for the few lookups I made. Batch Ripper said "no lookups remaining" right from the start, after initially installing it last Saturday.

    Peter
    I can no longer test this myself but I did experience the exact same condition. Bought 1000 lookups yesterday so now it reflects 1000. Just scanning my files, it does not appear to have used AMG for any of my rips prior to the AMG commercial license purchase. In other words, it did not use my 400 lookups included with r12.4 reference.

  7. #7

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Hi there

    also just bought a R13 reference license (comprising a one year AMG subscription and I guess also 400 lookups with the batchripper) and though the AMG subscription works fine in the standalone ripper, in the batchripper shows "lookup remaining: (none)" and no metadata from amg is ever retrieved. Is this a bug?

    Cheers,

  8. #8
    dBpoweramp Guru LtData's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    8,332

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    The batch ripper uses a commercial AMG license, which is separate from the normal AMG subscription.

  9. #9

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Thanks for your reply, so I suppose I have to purchase lookups now...

    I was only wondering this because when I click on "purchase AMG lookups" in the latest batch ripper, it says: "non-commercial AMG users receive 400 lookups with their existing AMG 1 year licence, no accounts need to be created..."

    Cheers,

    Michael

  10. #10
    dBpoweramp Guru LtData's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    8,332

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    I'm not sure why it's not working then, this would have to be something Spoon would have to answer.

  11. #11
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    There should be 400 non commercial, I will ad to the bug list to look at.

  12. #12

    Join Date
    May 2008
    Posts
    3

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Thanks Spoon,

    I was using the eval version before registering (though I uninstalled it before installing the reference version).

    Cheers,

    Michael

  13. #13
    dBpoweramp Guru LtData's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    8,332

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper


  14. #14

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    I'm having the same problem...
    1. installed the eval/trial version of R13
    2. installed the batch ripper
    3. wasn't getting any AMG lookups
    4. found this thread
    5. checked the user credentials for AMG in batch ripper
    options -- nothing there to erase as per LtData's suggestion
    6. uninstalled the eval/trial version
    7. installed the registered version
    8. re-installed batch ripper
    9. still no AMG lookups. In fact, no lookups except for freedb.

    Any thoughts on how to fix this?

    Thanks, in advance.

  15. #15
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: AMG: No lookups remaining in batch ripper

    Confirmed as still an issue (we were testing against the older AMG install activation, not the web activation). Will put out a new Batch Ripper on Monday.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •