title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 

Search:

Type: Posts; User: Tennant

Search: Search took 0 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    1,708

    Re: Retaining MQA data when ripping

    Test files sent...
  2. Replies
    7
    Views
    1,708

    Re: Retaining MQA data when ripping

    Would it be useful if I sent you two FLAC files, one ripped via dBpoweramp that doesn&*8217;t identify as MQA and the other file being the same track ripped from the same CD using Sooloos that does...
  3. Replies
    7
    Views
    1,708

    Re: Retaining MQA data when ripping

    My understanding is that the MQA data is wholly embedded within the main music data; so, theoretically, a perfect rip of the CD should retain all the MQA data!?
  4. Replies
    7
    Views
    1,708

    Retaining MQA data when ripping

    I am trying to rip dome of the new MQA/UHQ CDs to FLAC files with dBpoweramp. However my MQA decoder only recognises the ripped files as 16-bit 44.1 kHz files. If I rip the same CD using the Meridian...
  5. Replies
    60
    Views
    60,778

    Re: [Encode Local] Utility Codec

    Is it possible to create an 'Action' that once the FLAC rip has completed makes a copy (ie not move) of the files to a second location?

    Tennant
  6. Replies
    60
    Views
    60,778

    Re: [Encode Local] Utility Codec

    I've just downloaded Encode Local as I was hoping it would simplify things for me; but I would need it to be compatible with Multi Encoder...do you think that is likely in the future?

    When I rip,...
  7. Replies
    3
    Views
    2,002

    Re: Multi encoder not working?

    It appears the problem is if the multi encoder target folder is on a network drive rather than a local drive. If I change it so the mp3 is created locally on the desktop then it works (both FLAC and...
  8. Replies
    3
    Views
    2,002

    Re: Multi encoder not working?

    It then correctly creates the mp3 in the correct folder!?

    Tennant
  9. Replies
    3
    Views
    2,002

    Multi encoder not working?

    I've just upgraded form R12 to R14 Reference version and updated all the codecs etc. I'm trying to get the multi encoder to work but it only ever seems to do one encode. I have added two encoder...
Results 1 to 9 of 9