title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 

Search:

Type: Posts; User: alk630

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,504

    Windows 10 Creators Update warning

    Warning about the latest Windows 10 Creators update: All Asset UPnP 6.0 configuration settings were lost after the upgrade... users should make certain any settings are backed up to some kind of...
  2. Replies
    3
    Views
    1,965

    Re: Serious problems in using R6

    That as may be, but triggering just a Rescan Library <Detecting Changes> obviously still affects Asset differently as described above... should all behaviour not be the same?
  3. Replies
    3
    Views
    1,965

    Re: Serious problems in using R6

    +1 with same issue as above on first installation 'First time installing, I got the message that it was a trial version, after a second installation I got the Premium Registered version (I'm a...
  4. Replies
    39
    Views
    18,212

    Re: Asset R6 Discussions

    Installed the version 6.0 update last night and was pleasantly surprised at all the new features, how well it performs and impressed with the new layouts... thanks Spoon, a much appreciated update...
  5. Replies
    9
    Views
    3,271

    Re: Wait for HDDs to spin up?

    It appears this issue was caused by the length of time taken by each of four HDDs in RAID 10 spinning up sequentially from sleep and causing time-out issues with the Cyrus Cadence control point. This...
  6. Replies
    9
    Views
    3,271

    Re: Wait for HDDs to spin up?

    I will wait and see what Cyrus have to say on the matter - they are usually fairly quick to respond to problems, so will post their reply here in case anyone else has similar issues....
  7. Replies
    9
    Views
    3,271

    Re: Wait for HDDs to spin up?

    Thanks for taking the time to reply @simes_pep.... I guess, like Spoon said, that this is down to a simple time-out setting in the Cadence control point app. I have e-mailed Cyrus to see if this can...
  8. Replies
    9
    Views
    3,271

    Re: Wait for HDDs to spin up?

    Thanks Spoon... thought I'd check first. I suppose the answer now is to stop the disks spinning down in the first place.
  9. Replies
    9
    Views
    3,271

    Re: Wait for HDDs to spin up?

    Playing the first track after prolonged periods of inactivity. Windows 7 x64 and Asset are installed on a SSD and the music stored on Raid10 HDD. I can browse perfectly, presumably because the...
  10. Replies
    9
    Views
    3,271

    Wait for HDDs to spin up?

    Having had a quick search of the forum and not finding anything, is there a feature built anywhere into Asset to allow HDDs, which have previously gone to sleep, a delay of enough time to spin back...
  11. Replies
    2
    Views
    1,342

    Re: Strange album art problem

    That seems to be fixing things.... thanks Spoon.
  12. Replies
    2
    Views
    1,342

    Strange album art problem

    I've been using Asset 5.2 beta for quite a while with no issues, but this evening after the latest round of Windows 7 x64 updates, album art has suddenly stopped displaying for all albums using both...
  13. Replies
    11
    Views
    4,054

    Re: Too many instances?

    I understand your frustration Buntobox, this happened to me some time back. Once fixed, I could not replicate the problem and just put it down to a negative experience. I have since been running...
  14. Replies
    11
    Views
    4,054

    Re: Too many instances?

    This problem has now been reported on a few occasions by different users. When I experienced the same problem, it was almost impossible to determine what was causing the problem and how it could be...
  15. Replies
    4
    Views
    2,178

    Re: Problem with Asset 5.1 and Cyrus Cadence

    As a further follow-up, I seem to have discovered the cause of my problem after it was mentioned about being a server problem rather than Cadence itself. After discovering that Asset was not the...
  16. Replies
    4
    Views
    2,178

    Re: Problem with Asset 5.1 and Cyrus Cadence

    Thanks for you time Spoon... This isn't a browsing issue, it only occurs when a track is selected for playing. Unfortunately, while Kinsky does browse correctly, it will not play tracks with the...
  17. Replies
    4
    Views
    2,178

    Problem with Asset 5.1 and Cyrus Cadence

    Happy New Year Spoon,

    I am having problems with intermittent 'Server errors' using the Cyrus Cadence control point software on Android. I am running Asset 5.1 on a Windows 7x64 based system and my...
  18. Replies
    12
    Views
    3,301

    Re: Asset R5.1 Discussions

    I don't know whether mville's installation problem is related to the one I posted some time ago in the Asset R5 discussion starting at post *64:
    ...
  19. Replies
    19
    Views
    4,442

    Re: Ordering of discs in multi-disc album

    I own a Cyrus product and the leading zeros do work with sorting albums if that helps. I number my albums as you stated in the post above and all works well.
  20. Replies
    2
    Views
    1,514

    Re: Album Art Question

    Is it possible to make this more consistent in future versions please?
  21. Replies
    2
    Views
    1,514

    Album Art Question

    How exactly does Asset decide which album art to pass to the Control Point software from multi-CD albums?

    I have three albums added recently...

    The first is Coda (Deluxe Edition) - Led...
  22. Replies
    12
    Views
    3,301

    Re: Asset R5.1 Discussions

    Thanks for the info Spoon.... appreciated.
  23. Replies
    12
    Views
    3,301

    Re: Asset R5.1 Discussions

    Yes... they display fine there.
  24. Replies
    12
    Views
    3,301

    Re: Asset R5.1 Discussions

    Update to the above post:

    Tracks are displayed correctly when new albums are added to the collection, but remain missing for all the albums prior to the <Refresh All> scan.
  25. Replies
    12
    Views
    3,301

    Re: Asset R5.1 Discussions

    I don't know when the following possible bug was introduced, but now running 5.1 beta on Windows 7 x64 SP1:

    Everything was running perfectly until earlier today, when I triggered a <Refresh All>...
Results 1 to 25 of 89
Page 1 of 4 1 2 3 4