title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 

Search:

Type: Posts; User: IntoTheVoid

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    367

    Re: Asset 6.2 on Windows 10 - HELP!

    yup, that worked. Cheers Spoon.
  2. Replies
    4
    Views
    367

    Re: Asset 6.2 on Windows 10 - HELP!

    Nope, already tried that. The only thing in the start menu is asset upnp help.

    what's the .exe I need to run?
  3. Replies
    4
    Views
    367

    Asset 6.2 on Windows 10 - HELP!

    I've been running 6.1 as a Local Account on 64-bit Win10 and just upgraded to 6.2, but it seems to have decided to run as a service. It's also lost all my settings.

    How do I launch the Config??
    ...
  4. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Thanks Spoon. I used to run it on the QNAP but needed DSD playback so had to swap to Windows. I'll switch back as soon as this functionality comes to the QNAP version.
  5. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Uggh, spoke too soon. Multiple drop-outs today. Still no apparent cause :(
  6. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Well, I installed 5.2BETA and had a good three hour listening session last night, without a single drop out. Good news!
  7. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Moderation huh ;)
  8. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Thanks, I hadn't seen that 5.2 was available. I'll check it out.

    My network is cat6 end-to-end. I've no problem with the QNAP version or using Sonos direct from the NAS, which is why I suspect the...
  9. Replies
    8
    Views
    2,239

    Re: Niggly Win10 / Asset drop out problem

    Thanks, I hadn't noticed that 5.2 was available. I'll check it out.

    My network is cat6 end-to-end, and I don't get the problem on Sonos streaming directly from the QNAP either, so there's...
  10. Replies
    8
    Views
    2,239

    Niggly Win10 / Asset drop out problem

    This is getting on my toot.

    Since installing Asset 5.1 Premium on a Windows 10 pc I've been experiencing occasional drop outs when streaming, regardless of the bit density or file size. It doesn't...
  11. Replies
    6
    Views
    1,842

    Re: Asset not indexing all my albums - Grrr!

    Thanks Gary.

    Ended up doing it by hand. Not too bad after all. Probably a few dozen albums that I'd completely forgotten about!
  12. Replies
    6
    Views
    1,842

    Re: Asset not indexing all my albums - Grrr!

    Has anybody told you you're a genius? :thumbup: :)

    I edited the tags on two albums and they now show up. Fantastic!

    Now, does anyone know if there is there a way to batch update across my whole...
  13. Replies
    6
    Views
    1,842

    Re: Asset not indexing all my albums - Grrr!

    Tried that. Result is the same (thankfully). At least it's consistently wrong.
  14. Replies
    6
    Views
    1,842

    Asset not indexing all my albums - Grrr!

    I had a problem a while ago running Asset 4.7 on my QNAP which I covered in this post https://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?37413-Asset-4-6-3-browsing-not-working-as-before

    Wanting to...
  15. Re: Asset 4.6.3 browsing not working as before

    Thanks Spoon. I can get at all he albums other views, it's just a bit random.

    My preferred view is Advanced Search -> Album by artist, which the previous 'fix' corrected. I'll wait for the next...
  16. Re: Asset 4.6.3 browsing not working as before

    Does this option exist anywhere in the PC version? I've just installed it on Windows 10 and the same issue is back; a large number of my albums are not detected/cataloged.

    I've looked but can't...
  17. Re: Asset 4.6.3 browsing not working as before

    Yes, that's it. Thanks. :thumbup:

    For info, I set the "Fill missing Album Artist tags from Artist or Compilation tags" checkbox to be ticked, and it restored the functionality and found the...
  18. Asset 4.6.3 browsing not working as before

    In v4.5 I used to use the Advanced Search and then Album by Artist, which showed every album for each artist, alphabetically by artist.

    In 4.6.3 this has changed to list all albums alphabetically...
  19. Replies
    2
    Views
    1,027

    Re: I just did something stoopid...

    Err... nope :blush:
  20. Replies
    2
    Views
    1,027

    I just did something stoopid...

    I downloaded Asset R4.5 for my QNAP and installed it over the top of my registered R4.3.

    It looks like it works ok but now I have the trial version :eek:

    Any idea how do I recover from this ?
    ...
  21. Replies
    3
    Views
    2,582

    Re: AssetUPnP and Windows 8

    I can vouch for that! Installed and works perfectly.:smile2:
  22. Thread: Album art

    by IntoTheVoid
    Replies
    1
    Views
    1,262

    Album art

    I see that you can now add art (from an existing file) in r13.

    A "from URL" would be really useful too.

    Cheers,
    Steve
  23. Replies
    5
    Views
    3,519

    Re: Ripping Cerys Mathews Cockahoop

    Ah, that's where I went wrong.

    When I ran the r13 installer it detected a previous version and asked if I wanted to uninstall it first. I assumed that I should...

    So, should I uninstall r13,...
  24. Replies
    5
    Views
    3,519

    Re: Ripping Cerys Mathews Cockahoop

    BRILLIANT! :smile2:

    Only thing is that I've reverted back to a trial version, whereas I had a fully licensed version of r12.4

    Do I need to remove r13 and re-install r12.4, or is there a work...
  25. Replies
    5
    Views
    3,519

    Ripping Cerys Mathews Cockahoop

    As soon as this cd starts ripping dbPowerAmp crashes. Never had this happen with previous ~200 cd's.

    Here's the dialog message box from CDGrab.exe:


    The instruction at "0x7c911404" referenced...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2