PDA

View Full Version : Installation problem flac converter



buffyhair
06-14-2005, 04:16 PM
I am unable to intall the flac converter. The installation gives the
error message: "Error whilst running <PATH>\MusicConverter.exe".
This happens during the installation itself, so I never get to the point
of actually trying to run the program.

I know this has been addressed before, but they seemed to be trying
to install multiple products, and I am just trying to install the converter.

Any help on this?

LtData
06-14-2005, 05:54 PM
Have you already installed dBpowerAmp Music Converter itself? Did you install this codec to the same directory?

buffyhair
06-14-2005, 08:15 PM
Thank you for the reply. I didn't realize this at first, but then
found some other posts that stated this requirement. However,
when I go to downloads.com and try to get the recorder, nothing
happens and the page it comes from is unavailable. Will try again
tomorrow.

LtData
06-14-2005, 08:52 PM
There is a direct download link on the dMC download page. It is a local link to use only if the download.com link doesn't work. But its recommended to download the latest dMC beta linked to just below in my signature.

buffyhair
06-15-2005, 11:49 AM
First, thank you so much, LtData, for your responses. I was
able to successfully download the music converter from download.com
today, and after that the flac codec. So I have made progress.

Then I installed the player and I found that the "convert to" option
when I right-click the flac file went away and was replaced by several
player options. I wound up uninstalling all 3, then re-installed just the
converter and codec, and "convert to" came back. Any idea why?

My second issue, and I realize this has nothing to do with your product,
is that the flac files I downloaded with bit torrent converted to truncated
wav files. I assume the problem is with bit torrent or the source files,
and will seek answers there, but if you have any advice I will gladly listen.

Once again, thank you and have a good day!

LtData
06-15-2005, 11:58 AM
Regarding the "convert to" issue, it can easily come and go due to conflicts with other programs, but most times you just need a reboot.