PDA

View Full Version : Error while compressing



Unregistered
10-30-2004, 12:16 PM
Hi all, I have recently installed the wmp 9 codec to encode and decode files but each time I choose to rip it always reports an error saying

"The CODEC required to compress **FILENAME***could not be opened.''

I have installed the dBpowerAMP-codec-wmav9 as well, and rebooted.

I have also seen this note in the website, but what codecs are these ?
Can you please help ?

" If your system is missing the WMA v9 system codecs, when trying to convert to or from WMA it will fail with an error 'Unable to locate entry point...', to correct visit Codec Central and download the additional WMA system codecs.''


WINXP
MEDIAPLAYER10
NERO 6 (ABOVE)

ChristinaS
10-30-2004, 12:32 PM
Well, it seems there are problems that occur in dMC after installing WMP 10. You may try to uninstall all of dMC and all its codecs, re-download them and reinstall them.

Also you may get some ideas from http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?p=27196*post27196 or
http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=5792&highlight=wmp10

xoas
10-30-2004, 12:49 PM
You may want top try the new WMA 9.1 codec (which is used in WMP 10) now available in beta here: http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=6128

Best wishes,
Bill Mikkelsen