PDA

View Full Version : Asset 6.2 on Windows 10 - HELP!



IntoTheVoid
02-22-2019, 10:05 AM
I've been running 6.1 as a Local Account on 64-bit Win10 and just upgraded to 6.2, but it seems to have decided to run as a service. It's also lost all my settings.

How do I launch the Config??

I'm clearly missing something obvious :-/

Spoon
02-22-2019, 11:40 AM
There will be an Icon in the start menu, type Asset.

IntoTheVoid
02-22-2019, 11:44 AM
Nope, already tried that. The only thing in the start menu is asset upnp help.

what's the .exe I need to run?

Spoon
02-22-2019, 11:47 AM
Try reinstalling it, you cannot run the configuration from an exe.

IntoTheVoid
02-22-2019, 12:09 PM
yup, that worked. Cheers Spoon.