PDA

View Full Version : Feature Request: Filling Blanks into Gaps



hh5
01-25-2019, 01:13 PM
Sometimes there are gaps in video / audio in the source
thus can cause out of sync or other issues in copying

could you fill in the gaps in video / audio with blank filler to keep things in sync

Spoon
01-25-2019, 03:27 PM
What are the gaps? errors in the stream?

hh5
01-26-2019, 12:52 AM
Yes, There are errors from Video Converter and quits many times.

on mediacoder it converts up to the first gap and alerts that there are 19 errors

its be nice to fill in the gaps and be able to convert the video

hh5
01-27-2019, 01:55 PM
Correction => I found the converted file in addition to error log ; it seems your video converter did much more than media coder
thanks for that