PDA

View Full Version : Multiencoder doesn't copy .jpg



blazin
02-21-2016, 04:42 PM
Hey what's up. Just wanted to congratulate you on an extremely brilliant piece of software. Just one small bug I noticed. When using the multi-encoder it doesn't copy the .jpg. I tried setting the filter within each multi-encoder, and also outside in the main window, and also one or the other. It works perfectly good in normal mode.

Spoon
02-22-2016, 04:16 AM
Sadly this is a limitation of using multi encoder.

blazin
01-02-2017, 04:52 PM
Is there anyway to make this work with the autoarrangefiles plugin? Since it works with regular encode mode. What I want to do is rename all my directories and files using some of the tag metadata and also move the .log and .cue files which are extremely important. Please :)

Spoon
01-03-2017, 04:24 AM
Arrange audio will preserve the external art, but not other files.