PDA

View Full Version : Why does Perfect Tunes only run in Full Screen mode?



Beemer
10-15-2015, 10:40 AM
Seems strange that Perfect Tunes only runs in Full Screen mode? Is there a way to change this?

garym
10-15-2015, 03:21 PM
Seems strange that Perfect Tunes only runs in Full Screen mode? Is there a way to change this?

hmmm. I just tried with PerfectTunes, and AccurateRip check. Both PT control and AR allowed me to reduce so that neither were full screen (and to resize the screens using my mouse)

Beemer
10-17-2015, 11:11 AM
Interesting! All I could think of is to hit (Windows) escape but it remains Full Screen. I do not have any other program that exhibits this status. Just to elaborate there is no button to select restore.

I'm using Windows 7 Pro 64bit

Ian

mville
10-17-2015, 12:31 PM
Seems strange that Perfect Tunes only runs in Full Screen mode? Is there a way to change this?

Which window in PerfectTUNES are you referring to?

garym
10-17-2015, 12:54 PM
Interesting! All I could think of is to hit (Windows) escape but it remains Full Screen. I do not have any other program that exhibits this status. Just to elaborate there is no button to select restore.

I'm using Windows 7 Pro 64bit

Ian

What about clicking on the "box" (full screen) icon next to the X in the upper right hand corner of the accuraterip screen?