PDA

View Full Version : I can' t activate "Dynamic" button



Wolfgang
03-26-2015, 10:30 AM
Hello,
I try to convert 226 files in 14 folders (Flac 2 mp3). To obtain the original folder structure I need the "Dynamic" option. Unfortunately, for some time this button is grayed out (see picture). I do not know what to do. Switched off antivirus software also does not help.

Wolfgang
545

garym
03-26-2015, 11:31 AM
Does the program show that you're running the registered version? Run dbpoweramp config file to see that info.

Wolfgang
03-26-2015, 03:54 PM
yes it does. registered power pack release 15.2 (64-bit)

Spoon
03-26-2015, 05:14 PM
Dynamic naming requires the Reference version.

Wolfgang
03-28-2015, 03:25 AM
Thanks for the hint. Problem solved - had installed the wrong version. Now everything works.