PDA

View Full Version : CD Ripper,



hellamain
09-22-2014, 04:52 AM
Sometimes the CRC figure shows up in red. What does this mean?

Spoon
09-22-2014, 05:30 AM
It means the data changed between the time you first ripped and 2nd ripped. One of those rips would have an error, perhaps even both, AccurateRip can verify if that track is in the database.

hellamain
09-22-2014, 05:47 AM
It means the data changed between the time you first ripped and 2nd ripped. One of those rips would have an error, perhaps even both, AccurateRip can verify if that track is in the database.
thx for the quick answer, but this even happened when I ripped CD's for the first time ...?

hellamain
09-22-2014, 05:50 AM
and in addition these CD got the Status "Accurate (>1)" togther with the red CRC

Spoon
09-22-2014, 03:22 PM
It should not be for a fresh CD which has never been ripped. If AccurateRip verifies all is good.