PDA

View Full Version : Batch Converter Removes Parts of Tracks



BellMO84
01-24-2014, 12:41 AM
I am fairly new to this program. I have not had any issue until recently. I went to convert 320 mp3 files to 252 mp3 files. Most seem to work except for some shorter interludes. There is one that is 5 seconds long with two lines in it. Once it's converted the file becomes 2 seconds long, with only half of the last line playing... Can this be fixed?

Spoon
01-24-2014, 04:13 AM
Possibly our decoder is finding an error in the file, if you enable the information log it should say if it had a decoding error.

BellMO84
01-24-2014, 08:02 AM
Possibly our decoder is finding an error in the file, if you enable the information log it should say if it had a decoding error.

Thanks. Could you explain how to enable the log, and I can give it a try?

Edit: I got it fixed. I re-downloaded the files from another source, and it worked just fine.