PDA

View Full Version : beta 8 doesn't write id3 tags!



newbieman
08-26-2003, 11:23 AM
no matter what i rip from to what format, beta 8 desn't write any tags for any format! does anyone else have this problem?

series800
08-31-2003, 07:59 PM
no matter what i rip from to what format, beta 8 desn't write any tags for any format! does anyone else have this problem?


i have the same problem.. mpc kinda werks but it doesnt write the comments or year.....but a fix for this would be nice and less work to tag all songs indicidualy..

Joseph
08-31-2003, 09:10 PM
What OS are both of you using?

theSlimebag
09-02-2003, 08:32 PM
I'm using XP and have the same problem, no tags being written

Unregistered
09-02-2003, 10:38 PM
Add one more to the "no tags" plie.

I'm Win XP, BTW.

Unregistered
09-02-2003, 11:04 PM
Allow me to be more specific, I'm the unregestered above.

When I'm ripping a CD using the Audio CD input, I get no tags writted. However, when I convert a file using the right click menu, it looks like the Tags remain intact.

Have I missed an option in the Audio CD Input? When I was using the most current non-beta release, I was getting tags written on my rips.

Joseph
09-03-2003, 02:49 AM
I've confirmed this. Spoon will take a look at it when he get's some time.

Spoon
09-03-2003, 05:00 PM
Try Rip Menu >> Rip with Options and make sure Preverse ID Tags is set.

Joseph
09-03-2003, 07:40 PM
Try Rip Menu >> Rip with Options and make sure Preverse ID Tags is set.

Still no ID Tags in XP, I havn't tried 2000 yet.

Spoon
09-04-2003, 05:16 PM
Ok found the bug, look out for next beta ASAP.