PDA

View Full Version : Adding radio station manually?



Ralf_s
02-23-2010, 12:27 PM
Hi,
I'm using Asset WHS 2.1 Premium with Time Radio. It works fine, but I'm missing some favorite radio stations of mine. Is there a possibility to add some manually to the Asset UPnP Server, i.e. "N-Joy" (http://ndr.ic.llnwd.net/stream/ndr_n-joy_hi_mp3)?
Maybe someone has an idea
Ralf

Spoon
02-23-2010, 03:43 PM
You can create a .m3u playlist, create a new text file, add the line:

http://ndr.ic.llnwd.net/stream/ndr_n-joy_hi_mp3

save it, then rename the extension to .m3u and add this playlist to a folder, then in asset configuration add that folder to the library section (and set as a playlist folder).

AndrewD
02-24-2010, 04:56 AM
This is very helpful, thanks.

If the playlist entry points to a internet station that broadcasts a .asx file, will Asset automatically transcode to wav/mp3 if the appropriate 'force' option is set? I don't seem to be able to get this to work.

Spoon
02-24-2010, 05:15 AM
No it will not.

Ralf_s
02-24-2010, 03:35 PM
Hi Spoon,
thank you for this idea. Think this will work, but sadly I'm using the KinskyDesktop at my computer and this one doesn't support playlists of Asset UPnP or I wouldn't found them.
Best regards,
Ralf

Ralf_s
02-24-2010, 04:03 PM
Oh, I've forgotten to add the playlist folder as a part of the root tree. Yes it works fine. Thx :)