PDA

View Full Version : Can't open CD ripper.



bmw
03-30-2008, 02:21 PM
As soon if I open Cd ripper I get an error.
Sorry my OS (Windows Vista 32 bit Ultimate) language is dutch.
This is the error report:

Probleemhandtekening:
Gebeurtenisnaam van probleem: APPCRASH
Naam van de toepassing: CDGrab.exe
Versie van toepassing: 12.4.0.1
Tijdstempel van toepassing: 47600cd9
Naam van foutmodule: CDGrab.exe
Versie van foutmodule: 12.4.0.1
Tijdstempel van foutmodule: 47600cd9
Uitzonderingscode: c0000005
Uitzonderingsmarge: 00061d4a
Versie van besturingssysteem: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Landinstelling-id: 1043
Aanvullende informatie 1: 8d13
Aanvullende informatie 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Aanvullende informatie 3: 8d13
Aanvullende informatie 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

Lees onze privacyverklaring:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0413

English translation (I hope it's good . i\m 15 years old )

Problemdetails:
Name of event : APPCRASH
Name of process: CDGrab.exe
Version of process: 12.4.0.1
Timestamp: 47600cd9
Name of errormodule: CDGrab.exe
Version of errormodule: 12.4.0.1
Timestamp of errormodule: 47600cd9
Exceptioncode: c0000005
Exceptionmarge: 00061d4a
Version of Operation System: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Country-id: 1043
Extra Information 1: 8d13
Extra Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Extra Information 3: 8d13
Extra Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

Read our privacyblabla:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0413



I hope you can help me.


P.S.

Does anyone knows a good alternative voor dbpoweramp cd ripper?

Spoon
03-30-2008, 02:49 PM
Start with no CD in the drive, select Meta drop menu and Uncheck CD-Text.

bmw
03-30-2008, 03:17 PM
Hello thank you for your help it worked very well.
But i've another problem.
I've the original cd from James morrison - Undiscovered. But when I ripped it the CD ripper shows me that track 1's rip status is inaccurate what does it mean?

Thank you.

Spoon
03-30-2008, 04:43 PM
That the cd has a scratch? are you ripping in Secure mode?

bmw
03-31-2008, 12:09 PM
That the cd has a scratch? are you ripping in Secure mode?

The CD is brand new... I've just bought it yesterday.
I 'm trying to rip track 1 again with secure mode enabled... wait a min.

bmw
03-31-2008, 12:13 PM
With secure mode enabled, the track isn't inaccurate anymore.
But under CRC the ''code'' is displayed red what does it mean?

Thank you.

Spoon
03-31-2008, 02:19 PM
It means it did not match the last rip, which is to be expected if the last rip was incorrect. A CD dies not have to have scratches to give errors when ripping.

bmw
04-01-2008, 12:48 PM
Ok thank you <3