PDA

View Full Version : Arrange Music Ability



Joseph
01-12-2003, 05:35 PM
Could you give Arrange Music the ablity to read the Track numbers in WMA files. Everytime I use it with a wma file it says all the files are 00.

Spoon
01-13-2003, 03:00 AM
What program created the WMA files? In explorer if you hold the mouse over a WMA file what is the element name called that holds the track number (as shown in yellow popup).

Joseph
01-13-2003, 04:50 PM
I made the programs with DBMuiscConverter WMA 9 v1.2. I see the track numbers in the information when I move my mouse over the file. It is also using the newest sdk from windows update(9.00.00.2980), which fixes the problem where the track number used to be in the information 2 times.

Spoon
01-13-2003, 05:32 PM
This is a confirmed bug, I will try to fix it ASAP, if you could send an email to dbpoweramp@dbpoweramp.com with the bug details (so I can reply when it is fixed).

Joseph
01-17-2003, 09:47 AM
If not already possible, add an undo feature to the Arrange Music Utility.

fecund
11-28-2004, 06:56 PM
I'm seeing this problem, and i just installed dmc 11 and uninstalled Arrange Music/re-installed it from the site. I saw it witn dmc10 as well.

mp3 gets the correct track numbers, wma doesn't. Tag editor says (for example) track * is 8, WM/Track is 7, WM/TrackNumber is 8

Windows Media Player made this WMA

WM/Track + 1 = WM/TrackNumber = Track

I seem to recall that older windows media players used WM/Track only, and that field would start at 0 instead of 1

Spoon
11-29-2004, 02:36 PM
The latest dBpowerAMP WMA Codec correctly reads these track numbers (one is in Beta section of this forum).