PDA

View Full Version : M4A to MP3



stimppy83
09-19-2007, 11:21 AM
Okay...my dad set me up with an external hard drive because my computer was running slow with all the music on it. So I put it all on there...and now they're all M4A's (previously WMP's). So, when I put the files back on my computer to convert them to MP3's, and I try to go into the corresponding audio folders to select which ones to convert, it says that I have no audio files selected. My music files aren't even coming up. ????

Spoon
09-19-2007, 11:54 AM
YOu have possibly not installed the m4a codec from Codec Central.

LtData
09-19-2007, 09:26 PM
When you say they aren't showing up or selected, what application are you in, dMC, dAP, or something else?