PDA

View Full Version : ripping track 0



hiperpinguino
12-08-2002, 08:54 PM
Is there any way that dMC could rip hidden tracks (meaning the ones before the first track)? I know that they don't even show up when you try playing the cd on the computer (because the cd must be rewinded past the beginning and track "0" isn't recognized), but it would be great if there was some way to rip them. Auxilary input would work, of course, but there's gotta be something easier, I hope.

Spoon
12-09-2002, 02:54 AM
Yes there is - click the menu button next to Options - Audio CD Paramaters, and manually set the start time of track 0.

hiperpinguino
12-10-2002, 11:41 PM
Thanks!