PDA

View Full Version : auxilary input



kc85/3
08-17-2007, 01:40 PM
hi,

i just read a lot about the auxilary input feature of dmc...but...how do i start it?

i absolutely don't find any menu or something else :(

regards kc85/3

Spoon
08-17-2007, 02:50 PM
Only with the older R11.5 version, it will re-appear in R13.

LtData
08-17-2007, 04:50 PM
What Spoon said, mentioned here: http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=12072