PDA

View Full Version : Can I rip a compilation CD as one track?



lashers
08-12-2007, 04:20 PM
Can someone please help me...!! I am trying to rip mixed music (dance music) from CD so I can listen to it on the MP3 player on my phone, however my phone adds the gap between track on playback.

I have been told that this is probably due to the software on my phone, to overcome this problem I need to rip the whole CD as one track. Can I do this using db music converter and if so how do I do this please.

LtData
08-12-2007, 08:29 PM
See here: http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=12072
You are looking for "Rip as One" which is only in r11.5 with the PowerPack currently. The feature was removed for r12 but should be returning with r13 and cue sheet support.

LtData
08-12-2007, 08:41 PM
You can get dMC r11.5 by buying the r12 PowerPack (or Reference, if you want) and then follow the instructions here: http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?t=12280.

lashers
08-15-2007, 06:44 PM
Thank you...

GoofyGAT
08-18-2007, 01:08 PM
I just discovered another method - use FooBar2000 as detailed here by tricksta_ (http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?p=67689*post67689). G