PDA

View Full Version : Bug found on LONG audio tracks



Frodo42
12-02-2002, 04:43 PM
Just found a bug in dbPowerAmp CD Input. Very large tracks (79 minutes) seem to create an overflow in the indicator, wrapping at around 30 minutes (32?). It looks silly but is probably cosmetic.

I can't find where to ascertain which version I'm using, but it's either 8 or 9.

Spoon
12-03-2002, 02:45 AM
Can you provide a screen shot?

Frodo42
12-03-2002, 08:25 AM
Hi Spoon

I can give a screenshot later. Midway, the progress indicator is empty, the percentage counter is fixed at 100%, and the 'Finished' button is disabled. Later the progress indicator comes back from the dead (percentage fixed at 100), and at the end the 'Finished' button becomes enabled as usual.

Frodo42
12-03-2002, 01:40 PM
Here's the screenshot. Initial expected time was 13 minutes something (short for an Athlon XP 1800), and after those 13 minutes, the indicator resets, percentage is at 100%, and no ETA is indicated anymore. After another 20 something minutes, it finishes nicely.

Looks suspiciously like an overflow bug to me.

...

Damn, am not allowed to post attachments. Please upgrade me!

Spoon
12-03-2002, 02:25 PM
If this is during a Rip-as-one I have seen this, it is on the bug list to fix...

Frodo42
12-03-2002, 02:48 PM
Is during audio tracks that fill out the complete CD. Probably the same bug as Rip-as-one.

Frodo42
12-03-2002, 02:51 PM
Still trying screenshot. I can browse for the file name, but it doesn't seem to get uploaded?