PDA

View Full Version : In a continuous loop



Quenzo
09-29-2002, 03:36 PM
Hello everybody!
I want to now if somebody can put a button on the player which can replay the music in a continuous loop? Please If u can do it tell me because I think that it s the only defect in this program!!!!! cohen_nat@hotmail.com

Spoon
09-30-2002, 01:41 AM
Add your music to 'My Music Collection' make sure the 'Random' button is down and press play.

Quenzo
09-30-2002, 08:26 AM
Thank u!
I wanted a system like winamp just a small button because it s easier and faster!! So if u can do it plz do it and tell me!!!! :)